All Products >> Proizvodi od Čurekota >>SOL ZA KUPKU – ČUREKOT + MED

Detalji proizvoda

MAGIC TOUCH SOL ZA KUPKU – ČUREKOT + MED

 

NOVI PROIZVOD!

MAGIC TOUCH SOL ZA KUPKU – ČUREKOT + MED

S obzirom da su se Magic Touch proizvodi od ulja čurekota (sapuni, krema, maska za lice, labelo, maslac te šumeće bombice za kupanje) pokazali u borbi protiv raznih promjena na koži poput bubuljica i akni, razne alergije, hemoroidi, psorijaza, ihtioza, atropijski dermatitis te ostali oblici neurodermatitisa, odlučila sam da ponudu proizvoda od čurekota obogatim s još jednim proizvodom tj. soli za kupku s uljem čurekota. Ulje čurekota je dodatno obogatilo sol te pospješuje njeno djelovanje.
Receptura Magic Touch kupke je bez konzervansa i sadrži mineralima bogatu sol Jadranskog mora koja se dobiva prirodnim putem, isparavanjem na mediteranskom suncu, a dodatno je obogaćena eteričnim uljima.
Terapijska i blagotvorna svojstva morske soli poznata su još od antike kada su prvi liječnici preporučali kupke u morskoj vodi. Kupka od morske soli ima višestruki pozitivan učinak.
Morska sol je neobično bogata različitim sastojcima djeluje opuštajuće, okrepljujuće te pospješuje prokrvljenost kože.
Med omekšava kožu i pomaže joj da zadrži vlažnost. Djeluje antibakterijski i pomlađuje kožu
Kupka od morske soli preporučuje se više puta sedmično. Kupku otopite u vrućoj vodi. Provedite u kadi od 20 do 30 minuta.

Napomena:
Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. PRODAJNA MJESTA: * DIREKTNO OD NAS * U APOTECI "MAK PHARM", ĆUPRIJA, CAZIN * U FRIZERSKOM SALONU "TWINS MIKY", VELIKA KLADUŠA - u blizini diskoteke EX

Adresa
Gornja Koprivna br.2
77220, Cazin
Bosna i Hercegovina

Telefon
+387 (0) 63 522 876
+387 (0) 60 348 97 53

Email
info@magictouch.ba