All Products >> Proizvodi Od Lavande >>Prirodna hidratantna krema od lavande – Magic Touch

Detalji proizvoda Cijena: 10 KM

Magic Women hidratantna krema za lice – lavanda  50 ml

 

MAGIC WOMEN hidratantna krema LAVANDA – Posebno ublažavajući mirisni zagrljaj za najosjetljiviju kožu.

Bogata je hidratantna krema s mirisom lavande; hranjiva je hidratantna krema za lice koja pruža intenzivnu, trenutnu i dugotrajnu hidrataciju.
Naročito se preporučuje za tretiranje problema s kožom kao što su lakši oblici akni, te inficirane folikule dlaka i miteseri.
Prepoznatljiv miris lavande i lavandina te terapeutska svojstva koja sadrži ova hidratantna krema preporučuje se za njegu zrelije kože kao i mlađim generacijama.
Pogodna je također i za suhu i osjetljivu kožu, a njezina brzo upijajuća formula čini je idealnom podlogom za šminku. Koža izgleda sjajno i zdravo, a na dodir je mekana, podatna i svježa. Takva i ostaje tijekom vremena.

Magic WOMEN hidratantnu kremu LAVANDA smo obogatili s VITAMINOM E koji regenerativno djeluje na kožu izglađujući bore. Glavna uloga vitamina E je antioksidativna zaštita od štetnog utjecaja slobodnih radikala. Neutralizira oksidirajući učinak UV zraka na proteine i lipide staničnih membrana, a time i nastajanje slobodnih radikala koji su važan čimbenik u procesu preranog starenja. Ima protuupalno djelovanje, smanjuje transepidermalni gubitak vode, vlaži i omekšava kožu. Sprječava nastanak lipoperoksida koji potiče prhutanje kože i stvaranje komedona. Povećava aktivnost enzima u koži

Također, kremu smo obogatili i s KOENZIMOM Q10 koji se još naziva i kraljem među koenzimima ili koenzim mladosti. Snažan je antioksidans a, vjerojatno je još jači antioksidant od vitamina E.
Koenzim Q10 igra presudnu ulogu u proizvodnji energije u svakoj stanici našeg tijela. Pomaže cirkulaciju , stimulira imunološki sustav, povećava oksigenaciju tkiva i ima značajan u utjecaj protiv starenja.

Pored njih, dodali smo i ALANTOIN (ekstrakt puževog gela – kako ga volite nazivati) koji je aktivator staničnog rasta, potiče epitelizaciju i regeneraciju kože. Ima snažno protuupalno djelovanje.

Napomena:
Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. PRODAJNA MJESTA: * DIREKTNO OD NAS * U APOTECI "MAK PHARM", ĆUPRIJA, CAZIN * U FRIZERSKOM SALONU "TWINS MIKY", VELIKA KLADUŠA - u blizini diskoteke EX

Adresa
Gornja Koprivna br.2
77220, Cazin
Bosna i Hercegovina

Telefon
+387 (0) 63 522 876
+387 (0) 60 348 97 53

Email
info@magictouch.ba