All Products >> Proizvodi od Čurekota >>Crno Zlato – piling od čurekota 100 g

Detalji proizvoda Cijena: 7,00 KM

CRNO ZLATO – Piling čurekot 100 g

 

 

 CRNO ZLATO piling za njegu lica i tijela od čurekota
_________________________________________

Piling od čurekota blagotvorno i nježno djeluje na kožu. Mogu ga koristiti osobe s izrazito suhom i osjetljivom kožom,ali i osobe koje imaju problematičnu, masnu kožu sklonu nastanku bubuljica i akni.
Redovno korištenje Magic Touch pilinga od čurekota uklanja mrtvi sloj kože, pomaže “čišćenju” pora tesprečava nakupljanje sebuma u dubljim slojevima kože te nastanak bubuljica i akni.
Ukoliko ih već imate, redovnim korištenjem ćete primjetiti da se broj bubuljica smanjio a da ožiljci od prethodnih polako blijede.

NAČIN UPOTREBE: Na vlažnu kožu nanijeti malu količinu pilinga i protrljati po licu ili tijelu sve dok se zrnca u pilingu ne otope, a potom isprati mlakom vodom.

Napomena:
Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. PRODAJNA MJESTA: * DIREKTNO OD NAS * U APOTECI "MAK PHARM", ĆUPRIJA, CAZIN * U FRIZERSKOM SALONU "TWINS MIKY", VELIKA KLADUŠA - u blizini diskoteke EX

Adresa
Gornja Koprivna br.2
77220, Cazin
Bosna i Hercegovina

Telefon
+387 (0) 63 522 876
+387 (0) 60 348 97 53

Email
info@magictouch.ba