All Products >> Proizvodi na akciji >>Piling – cimet

Detalji proizvoda

Piling – cimet

 

 

 AKCIJSKA CIJENA 4,00 KM

Pilinzi iz kolekcije MAGIC TOUCH su drugačiji u odnosu na ostale kozmetičke proizvode prvenstveno što su 100% prirodni,a zatim iz razloga što se nanose na vlažnu kožu, istrljate te isperete mlakom vodom. Tek nakon sapiranja ćete osjetiti kako je piling “otpustio” biljna i eterična ulja koja ulaze u sastav,te da je vaša koža nahranjena. Nakon pilinga nema potrebe nanositi kreme.

Piling, također, možete koristiti i kao MASKU ZA LICE na način na ga nanesete u malo većoj količini te ostavite da djeluje 10-15 min. (ovaj postupak se ne preporučuje osobama s suhom kožom)

Napomena:
Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. PRODAJNA MJESTA: * DIREKTNO OD NAS * U APOTECI "MAK PHARM", ĆUPRIJA, CAZIN * U FRIZERSKOM SALONU "TWINS MIKY", VELIKA KLADUŠA - u blizini diskoteke EX

Adresa
Gornja Koprivna br.2
77220, Cazin
Bosna i Hercegovina

Telefon
+387 (0) 63 522 876
+387 (0) 60 348 97 53

Email
info@magictouch.ba