All Products >> Proizvodi Od Lavande >>MIRISNA SOL ZA KUPKU – LAVANDA

Detalji proizvoda

MAGIC TOUCH SOL ZA KUPKU – LAVANDA

 NOVI PROIZVOD!

SOL ZA KUPANJE – LAVANDA&MASLINA + MED

Receptura Magic Touch kupke je bez konzervansa i sadrži mineralima bogatu sol Jadranskog mora koja se dobiva prirodnim putem, isparavanjem na mediteranskom suncu, a dodatno je obogaćena eteričnim uljima.
Terapijska i blagotvorna svojstva morske soli poznata su još od antike kada su prvi liječnici preporučali kupke u morskoj vodi. Kupka od morske soli ima višestruki pozitivan učinak.
Morska sol je neobično bogata različitim sastojcima djeluje opuštajuće, okrepljujuće te pospješuje prokrvljenost kože.
Magic Touch kupka lavanda&maslina djeluje antistresno,blago antiseptično te blagodatno djeluje na suhu i osjetljivu kožu. Čuva obrambeni mehanizam kože i time njezine funkcije, obnavlja kožu te je održava zdravom.
Eterično ulje lavande djeluje opuštajuće i antistresno, potiče regeneraciju tkiva, a njegovo snažno antibaterijsko i antiseptičko djelovanje pomaže u sanaciji raznih kožnih oboljenja. Maslinovo ulje sadrži vitamine A i E, polifenole i oleuropeine vrlo učinkovite antioksidante koji štite kožu od starenja te pomažu u otklanjanju bora. Maslinovo ulje također olakšava zadržavanje tekućine.
Med omekšava kožu i pomaže joj da zadrži vlažnost. Djeluje antibakterijski i pomlađuje kožu
Kupka od morske soli preporučuje se više puta sedmično. Kupku otopite u vrućoj vodi. Provedite u kadi od 20 do 30 minuta.
Napomena:
Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. PRODAJNA MJESTA: * DIREKTNO OD NAS * U APOTECI "MAK PHARM", ĆUPRIJA, CAZIN * U FRIZERSKOM SALONU "TWINS MIKY", VELIKA KLADUŠA - u blizini diskoteke EX

Adresa
Gornja Koprivna br.2
77220, Cazin
Bosna i Hercegovina

Telefon
+387 (0) 63 522 876
+387 (0) 60 348 97 53

Email
info@magictouch.ba