All Products >> Proizvodi na akciji >>Melem za lice i tijelo

Detalji proizvoda Cijena: 12 KM

Melem za lice i tijelo 50 gr

 

 

Magic Touch 100% prirodni  melem je super njegujući balzam  koji voli zdravu kožu i svakodnevnom upotrebom omogućava Vam da koža bude hidratizirana, nahranjena i otporna na vanjske utjecaje. . Zbog visokog udjela vitamina A, E i F zaštiti će Vas  u svim vremenskim uvjetima, bilo da je velika zima ili vrući ljetni dan.

Može se koristiti na koži i sluznici, bez dobnog ograničenja jer ne sadrži konzervanse, silikone i parabene.

Melem pomaže bez obzira radi li se o privremenoj neugodi ili dužem problemu. Pogodan je za svakodnevnu njegu i zaštitu osjetljive kože.

Napomena:
Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. PRODAJNA MJESTA: * DIREKTNO OD NAS * U APOTECI "MAK PHARM", ĆUPRIJA, CAZIN * U FRIZERSKOM SALONU "TWINS MIKY", VELIKA KLADUŠA - u blizini diskoteke EX

Adresa
Gornja Koprivna br.2
77220, Cazin
Bosna i Hercegovina

Telefon
+387 (0) 63 522 876
+387 (0) 60 348 97 53

Email
info@magictouch.ba