All Products >> Sapuni >>Maslac za tijelo – arganovo ulje i jasmin

Detalji proizvoda Cijena: 10,00 KM

Maslac – argan i jasmin 65 ml

 

HANDMADE BUTTER BODY CARE
___________________________________________
RUČNO IZRAĐENI MASLACI ZA NJEGU TIJELA

Tijekom zimskih mjeseci, koža je izložena slabijem „disanju“ radi veće količine odjeće koju nosimo. Kada smo u grijanim prostorima, odjeće je manje, no koža je izložena suhom i neprirodnom zraku.
Poznato je da je njega kože najvažnija nakon kupanja, kada je čista, ali i većinom iritirana sintetičkim sredstvima za pranje (gelovima za tuširanje, industrijskim tekućim ili tvrdim sapunima). Tada je potrebna ishrana kvalitetnim, punomasnim, ali opet brzo upijajućim losionom za tijelo s umirujućim djelovanjem.
Maslaci iz naše ponude su čvrsti body butteri koji su vrlo pogodni za sve tipove kože, a naročito za njegu u zimsko vrijeme, ali i nakon izlaganja suncu ili solariju.

KORIŠTENJE: Maslaci za njegu tijela se razlikuju od svih drugih vrtsa body butter jer, iako su tvrdi, toplina kože će ga lagano topiti. Idealni su za korištenje nakon tuširanja, na mokru(ali može i na suhu kožu). Brzo upija i neće ostaviti masne tragove.

Maslaci iz naše ponude su rađeni od prirodnih sastojaka koji uključuju kakao maslac, shee maslac, mango maslac, kokosov maslac itd. u kombinaciji s eteričnim uljima iz provjerenog uzgoja s mirisnim notama, pa se iz tog razloga i razlikuje nekoliko vrsta Magic Touch maslaca za njegu tijela.

Napomena:
Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. PRODAJNA MJESTA: * DIREKTNO OD NAS * U APOTECI "MAK PHARM", ĆUPRIJA, CAZIN * U FRIZERSKOM SALONU "TWINS MIKY", VELIKA KLADUŠA - u blizini diskoteke EX

Adresa
Gornja Koprivna br.2
77220, Cazin
Bosna i Hercegovina

Telefon
+387 (0) 63 522 876
+387 (0) 60 348 97 53

Email
info@magictouch.ba