All Products >> Proizvodi za njegu kose >>Magic Women prirodni regenerator za kosu 50 g

Detalji proizvoda Cijena: 7 KM

Magic Women prirodni regenerator za kosu 50 gr

 

MAGIC WOMEN PRIRODNI REGENERATOR ZA KOSU

Koristi se da bi na prirodan način nahranio i omekšao vašu kosu te omogućio lakše raščešljavanje.

Smanjuje pojavu statičkog elektriciteta.

Sastav/Ingredients: ekstra djevičansko maslinovo ulje, kokosovo ulje, prirodni emulgator od uljane repice i palminog ulja, mineralna voda, provitamin B5, d-pantenol, eterično ulje slatke narandže.

Detaljnije o sastavu:

  • Maslinovo ulje je bogato zasićenim i polizasićenim masnim kiselinama, vitaminom E. Hrani kosu, daje joj sjaj i jača je.
  • Kokosovo ulje se koristi kod suhe i perutave kože, a u njezi kose daje sjaj i vitalnost.
  • Eterično ulje slatke narandže stimulira rast kose i daje joj sjaj.
  • Provitamin B5 regenerira i daje vlažnost koži i kosi, djeluje protuupalno. Nedostatak B5 vitamina uzrokuje gubitak kose. U njezi kose djeluje tako da veže keratin što kosu čini jačom i sjajnijom.

Netto: 50+ g

Napomena:
Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. PRODAJNA MJESTA: * DIREKTNO OD NAS * U APOTECI "MAK PHARM", ĆUPRIJA, CAZIN * U FRIZERSKOM SALONU "TWINS MIKY", VELIKA KLADUŠA - u blizini diskoteke EX

Adresa
Gornja Koprivna br.2
77220, Cazin
Bosna i Hercegovina

Telefon
+387 (0) 63 522 876
+387 (0) 60 348 97 53

Email
info@magictouch.ba