All Products >> NOVI PROIZVODI >>Magic Women prirodna anti-age krema – ruža 50 ml

Detalji proizvoda Cijena: 10 KM

Magic Women anti-age krema – ruža  50 ml

I naša divna, magična, hidratantna anti-age krema s ružom je dobila novi i moderniji izgled. Kako Vam se ona dopada?

Prirodna krema od ruže je namijenjena za njegu kože lica.
Napravljena je na bazi hidrolata i biljnog i eteričnog ulja ruže koji pozitivno utječu na regeneraciju kože te smanjuje bore nastale usljed vanjskih utjecaja.
S obzirom da smo u potpunosti promijenili recepture hidratantnih krema, tako je i krema od ruže u potpunosti promijenjena. Sad je puno hidratantnija i nježnija te ne ostavlja masni trag ni nakon dužeg vremena.
Obogatili smo ju s VITAMINOM E koji regenerativno djeluje na kožu izglađujući bore. Glavna uloga vitamina E je antioksidativna zaštita od štetnog utjecaja slobodnih radikala. Svojim antioksidativnim djelovanjem štiti kožu od produkata prirodnih metaboličkih procesa i štetnih utjecaja okoline. Neutralizira oksidirajući učinak UV zraka na proteine i lipide staničnih membrana, a time i nastajanje slobodnih radikala koji su važan čimbenik u procesu preranog starenja. Ima protuupalno djelovanje, smanjuje eritem koji nastaje nakon sunčanja ili djelovanja štetnih tvari i ubrzava obnavljanje oštećenih stanica, te skraćuje vrijeme zacjeljivanja rana. Smanjuje transepidermalni gubitak vode, vlaži i omekšava kožu. Sprječava nastanak lipoperoksida koji potiče prhutanje kože i stvaranje komedona Povećava aktivnost enzima u koži

Također, kremu smo obogatili i s KOENZIMOM Q10 koji se još naziva i kraljem među koenzimima ili koenzim mladosti. Snažan je antioksidans a, vjerojatno je još jači antioksidant od vitamina E.
Koenzim Q10 igra presudnu ulogu u proizvodnji energije u svakoj stanici našeg tijela. Pomaže cirkulaciju , stimulira imunološki sustav, povećava oksigenaciju tkiva i ima značajan u utjecaj protiv starenja.

Pored njih, dodali smo i ALANTOIN (ekstrakt puževog gela grin emoticon kako ga volite nazivati) koji je aktivator staničnog rasta, potiče epitelizaciju i regeneraciju kože. Ima snažno protuupalno djelovanje.

Vaša koža će sa svakim mazanjem postajati mekša, nježnija i sretnija :)

Netto: 50 ml

ANTI-AGE CREAM ROSE IS for everyday use, and regular use will help you fight wrinkles.

BAR CODE: 3879000026139  

Napomena:
Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. PRODAJNA MJESTA: * DIREKTNO OD NAS * U APOTECI "MAK PHARM", ĆUPRIJA, CAZIN * U FRIZERSKOM SALONU "TWINS MIKY", VELIKA KLADUŠA - u blizini diskoteke EX

Adresa
Gornja Koprivna br.2
77220, Cazin
Bosna i Hercegovina

Telefon
+387 (0) 63 522 876
+387 (0) 60 348 97 53

Email
info@magictouch.ba