All Products >> Prirodni balzami za usne >>Prirodni balzam za usne – exclussive

Detalji proizvoda Cijena: 4,00 KM

Prirodni balzam za usne – exclussive

 

Magic Women prirodni balzam za usne iz kolekcija Exclussive je idealna zaštita za usne u svakoj prilici. Vašim usnama će dati i lagani i lijepi sjaj, pa je pogodan da se koristi i kao sjajilo za usne.
Izrađen je od ulja avokada, mango maslaca, kakao i shea maslaca, ulja košpica marelice, pčelinjeg voska i eteričnih ulja.

 

KORIŠTENJE: ovaj balzam za usne možete koristiti cijelu godinu. Garantiramo Vam da će Vaše usnice biti zaštićene od svih vanjskih utjecaja bolje od bilo kojih drugih hemijski tretiranih proizvoda.

Napomena:
Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. PRODAJNA MJESTA: * DIREKTNO OD NAS * U APOTECI "MAK PHARM", ĆUPRIJA, CAZIN * U FRIZERSKOM SALONU "TWINS MIKY", VELIKA KLADUŠA - u blizini diskoteke EX

Adresa
Gornja Koprivna br.2
77220, Cazin
Bosna i Hercegovina

Telefon
+387 (0) 63 522 876
+387 (0) 60 348 97 53

Email
info@magictouch.ba