All Products >> Sapuni >>Glicerinski sapun od lavande

Detalji proizvoda

Sapun 50 gr

Sapun 100 gr

HANDMADE GLYCERINE SOAP FROM LAVANDER

__________________________________________
RUČNO IZRAĐENI SAPUN OD LAVANDE

ODLIKE SAPUNE: ovaj glicerinski sapun vrlo je blagotvoran za suhu i osjetljivu kožu. Odlično hidratizira isušenu kožu. Preporuča se za higijenu cijelog tijela. Pogodan je za kožu lica.

Eterično ulje i hidrolat lavande dobri su za njegu svih tipova kože, a osobito za suhu i osjetljivu kožu, te za sprečavanje bora. Maslinovo ulje se ne upija brzo u kožu, no svojim sastavom nezasićenih masnih kiselina, minerala i vitamina svakako pogoduje regeneraciji i zdravom i lijepom izgledu kože.

Napomena:
Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. PRODAJNA MJESTA: * DIREKTNO OD NAS * U APOTECI "MAK PHARM", ĆUPRIJA, CAZIN * U FRIZERSKOM SALONU "TWINS MIKY", VELIKA KLADUŠA - u blizini diskoteke EX

Adresa
Gornja Koprivna br.2
77220, Cazin
Bosna i Hercegovina

Telefon
+387 (0) 63 522 876
+387 (0) 60 348 97 53

Email
info@magictouch.ba