All Products >> Sapuni >>Glicerinski sapun od čurekota

Detalji proizvoda Cijena: 75 g - 6 KM

Sapun 75 gr   Bar code: 3879000026153

Sapun 100 gr

 

Glycerine soap from black seed
__________________________
GLICERINSKI SAPUN OD ČOROKOTA

Poznato je da sebum uzrokuje nekoliko kožnih problema, među kojima su i akne. Sebum je potreban našoj koži u određenim količinama, a usljed većeg izlučivanja dolazi do pojave akni. 
Mnogi ljudi su žrtve ovog problema, a čorokotovo ulje može biti rješenje za ovaj zabrinjavajući problem.

Čorokotovo ulje je prirodno i sigurno, te je doista najbolji izbor. Ekstrakt, čorokotovo ulje te talog od čorokotovih sjemenki su brz i učinkovit način liječenja. Ulje je proizvod koji pomaže u borbi protiv akni i drugih kožnih problema.
Čorkotovo ulje se mora nanositi na zahvaćena područja tokom određenog vremena, ali kako bih olakšala proces nanošenja na kožu, za sve Vas sam kreirala bio sapune i glicerinske sapune od čorokotovog ulja, taloga ili s piling efektom koji uklanja sve nečistoće s Vaše kože.
Svi znate prednost i blagodat bio i glicerinskih sapuna, a Magic Touch sapuni su 100% prirodni i ručno izrađeni.
Ono što je bitno za napomenuti je da sapune od čorokota mogu koristiti i osobe koje imaju izrazito osjetljivu i suhu kožu, jer ne isušuju i čine kožu izrazito mekanom i nježnom uklanjajući sve nečistoće.

 

Eng:

Glycerin soaps that brings Magic Touch are completely natural and due to its composition very gentle and suitable for face and body. They do not contain alcohol and do not cause any allergic reactions. Through its unique appearance and unusual olfactory world of lavender, orange-cinnamon, rose, rosemary-mint, jasmine and black seed, and the addition of aloe vera will wish that these soaps daily clean and nourish your skin and are a trademark of space to enjoy.

Soap of black seed will particularly help to fight pimples and acne and rid you of these unpleasant problems.

Napomena:
Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. PRODAJNA MJESTA: * DIREKTNO OD NAS * U APOTECI "MAK PHARM", ĆUPRIJA, CAZIN * U FRIZERSKOM SALONU "TWINS MIKY", VELIKA KLADUŠA - u blizini diskoteke EX

Adresa
Gornja Koprivna br.2
77220, Cazin
Bosna i Hercegovina

Telefon
+387 (0) 63 522 876
+387 (0) 60 348 97 53

Email
info@magictouch.ba