All Products >> Sapuni >>Glicerinski sapun od cimeta i narandže

Detalji proizvoda

Sapun 50 gr

Sapun 100 gr

 

 AKCIJSKA CIJENA 

100g – 7 KM

GLYCERINE SOAP FROM CINNAMON AND ORANGE
_________________________________________
GLICERINSKI SAPUN OD CIMETA I NARANDŽE

ODLIKE SAPUNA: glicerinski sapun s eteričnim uljima naranče i cimeta te zrncima cimeta, izuzetno je osvježavajuć i mirisan, podiže raspoloženje i vraća energiju. Preporuča se za svakodnevno pranje ruku, ali i cijelog tijela. Posjeduje izuzetna svojstva dubinskog čišćenja, dezinfira kožu, bogato se pjeni, hrani kožu (uljna mješavina) i hidratizira (veliki udio prirodnog glicerina).
Cimet dezinficira kožu, pospješuje cirkulaciju krvi i zagrijava te ublažava reumatske bolove.
Pogodan je za masnu i mješovitu kožu – uklanja bubuljice i akne. Osobama s jako osjetljivom ili iritiranom kožom se ne preporuča za pranje lica.

Napomena:
Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. PRODAJNA MJESTA: * DIREKTNO OD NAS * U APOTECI "MAK PHARM", ĆUPRIJA, CAZIN * U FRIZERSKOM SALONU "TWINS MIKY", VELIKA KLADUŠA - u blizini diskoteke EX

Adresa
Gornja Koprivna br.2
77220, Cazin
Bosna i Hercegovina

Telefon
+387 (0) 63 522 876
+387 (0) 60 348 97 53

Email
info@magictouch.ba