Detalji proizvoda Cijena: 25

Šećerna pasta za depilaciju 260 g

MAGIC TOUCH ljekovita šećerna pasta za depilaciju je prvi bosansko-hercegovački proizvod ove vrste, zaštićen kod Zavoda za intelektualno vlasništvo BiH. 100% je prirodan. Izrađen je na bazi šećera i kombinaciji različitih biljaka i eteričnih ulja. Svi elementi koji ulaze u sastav našeg proizvoda su prirodni i posjeduju dokumentaciju o ispravnosti, odnosno kvaliteti i provjerenosti.

Šećerna pasta Magic Touch je nastala prije nešto više od 7 godina kao rezultat istraživanja i kombiniranja različitih sastojaka kako bi se došlo do idealnog proizvoda koji može ukloniti sve neželjene dlačice sa tijela, a da pri tom ne iritira niti nadražuje čak i najosjetljiviju kožu.

Šećerna pasta Magic Touch je drugačije konzistencije i mogu je koristiti sve osobe, bez obzira na stručnost. Potrebno je samo nekoliko smjernica koje se nalaze u upustvu za upotrebu kako biste pravilno koristili proizvod i riješili se problematičnih dlačica.

Kvalitet našeg proizvoda dokazuje i potvrda o zdravstvenoj ispravnosti izdana od strane Zavoda za javno zdravstvo USK.

Pogodna je za osobe s osjetljivom kožom jer ne izaziva crvenilo, prištiće i iritaciju zbog ulja u njenom sastavu koja djeluju protuupalno i antialergijski. Osim toga, preporučuje se i za depilaciju osjetljive kože lica i prepona te kod osoba koje imaju proširene vene, psorijazu ili ekceme.

Kao šećer na kraju i dokaz vrijednosti našeg proizvoda su i mnogobrojne nagrade osvojene na domaćem i svjetskom nivou:

  • I nagrada Evropske Unije za najbolju inovaciju BiH, Sarajevo/BiH 2013
  • Srebrena medalja – Međunarodna izložba inovacija ARCA, Zagreb/Hrvatska 2013
  • Brončana medalja – Svjetska izložba inovacija MAKINOVA, Skoplje/Makedonija 2013
  • Zlatna medalja – Svjetska izložba inovacija, SHIRAZ/Iran 2014
  • Brončana medalja – Inost mladih, Banja Luka/BiH 2014
  • Posebno priznanje Udruženja francuskih inovatora i fabrikanata – Svjetska izložba inovacija COUNCOUR LEPINE, Paris/Francuska 2014
  • Zlatna medalja – Međunarodna izložba inovacija IKA, Karlovac/Hrvatska 2015
Napomena:
Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. PRODAJNA MJESTA: * DIREKTNO OD NAS * U APOTECI "MAK PHARM", ĆUPRIJA, CAZIN * U FRIZERSKOM SALONU "TWINS MIKY", VELIKA KLADUŠA - u blizini diskoteke EX

Adresa
Gornja Koprivna br.2
77220, Cazin
Bosna i Hercegovina

Telefon
+387 (0) 63 522 876
+387 (0) 60 348 97 53

Email
info@magictouch.ba