cropped-logozaheadera-01.png

Početna


Novosti


Uputstva


O nama


Drugi o nama


Kontakt


Shop

Portal reprezent.ba – Svjetska izložba inovacija: Zlato za Melihu Klopić

Svjetska izložba inovacija i tehničkih dostignuća pod nazivom „Najbolje inovacije prve dekade XXI stoljeća“, održana je u jednom od najstarijih gradova u Iranu, Shiraz, gdje je učešće uzela i Cazinjanka, Meliha Klopić.

Na izložbi je ove godine predstavljeno ukupno 467 inovacija iz 19 zemalja, a ocjenjivalo ih je 40 članova međunarodnog stručnog ocjenjivačkog žirija. Zadivljujuće rezultate ostvarili su članovi Asocijacije inovatora BiH te su sa tri zlatne, tri srebrene i jednom brončanom medaljom još jednom prikazali našu BiH u najboljem svjetlu. Jedna od tih zlatnih medalja je „doputovala“ u Cazin, gdje je ljekovita šećerna pasta za depilaciju, inovatorke Melihe Klopić nagrađena i to sa najprestižnijom nagradom.

-Zaista sam presretna zbog nagrade, jer je to dokaz da se rad, trud i upornost na kraju ipak isplate. Žao mi je što nisam lično mogla prisustvovati izložbi u Iranu, jer je predaleko i preskupo za naš standard života, kaže Klopić.

Amel D./ REPREZENT.BA

http://reprezent.ba/index.php/vijesti/cazin/6000.html

Za kraj riječ dvije o nama

O nama

Te davne 2006. krenula su naša kućna istraživanja sa ciljem da napravimo 100% prirodan kozmetički proizvod. Iste godine smo iz hobija napravili svoj prvi proizvod, a 8 godina kasnije, te 2014. godine nakon svih hobi aktivnosti prelazimo u ozbiljnu priču i registruje se obrt “Magic Touch” koji danas ima asortiman od oko 20 različitih proizvoda.

Kontakt

Lokacija

Designed by Armin Becic

Copyright Magic Touch 2018

Share this:

Like this:

Like Loading...
%d bloggers like this: