Portal kupujmodomace.ba - Magic Touch iz Cazina nova firma članica KKD

Obrt “Magic Touch” je smješten u Cazinu. Bavimo se proizvodnjom 100% prirodne domaće kozmetike. Sa radom smo počeli kao registrirana djelatnost od početka 2014. godine, s tim da su naša istraživanja i proizvodnja počeli još prije 8 godina, da bismo danas imali asortiman od oko 20 različitih proizvoda.
Iz našeg asortimana želimo posebno izdvojiti proizvod “Ljekovitu šećernu pastu za depilaciju”, koji je kao inovacija višestruko nagrađen kako na domaćem tako i na svjetskom nivou:
· 1. Nagrada EU za najbolju inovaciju u kategoriji mladih inovatora, Sarajevo 2013
· Srebrena medalja – Međunarodna izložba inovacija – ARCA ; Zagreb 2013
· Brončana medalja – Svjetska izložba inovacija – MAKINOVA ; Skoplje 2013
· Zlatna medalja – Svjetska izložba inovacija – Shiraz, Iran 2014
· Brončana medalja – Inost mladih, Banja Luka 2014
· Posebno priznanje udruženja francuskih inovatora i fabrikanata; Svjetska izložba inovacija – Paris, Francuska 2014
a isto tako je pronašao svoje mjesto i kupce na našem bh tržištu, ali i šire.

Pored paste za depilaciju, našim kupcima možemo ponuditi i kreme za njegu lica i tijela, sapune, melem, kremu koja se uspješno bori protiv neurodermatitisa poput ekcema, psorijaze, ihtioze te atopijskog dermatitisa, dezodoranse, pilinge, soli za kupke, labela i ruževe za usne, mineralne pudere i rumenila.

Očuvanje domaće proizvodnje i korištenje domaćih proizvoda, su naša vodilja, pa tako u izradi naših proizvoda koristimo isključivo sastojke proizvedene na teritoriji BiH.
Svakim danom radimo na usavršavanju i što boljoj prezentaciji naših proizvoda, da bi kupci u BiH mogli da kupe 100% prirodne domaće proizvode, u čiji kvalitet i učinkovitost smo sigurni.

http://www.kupujmodomace.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=13747:magic-touch-iz-cazina-nova-firma-lanica-kkd&catid=5:izdvojene-vijesti&Itemid=11

Za kraj riječ dvije o nama

O nama

Te davne 2006. krenula su naša kućna istraživanja sa ciljem da napravimo 100% prirodan kozmetički proizvod. Iste godine smo iz hobija napravili svoj prvi proizvod, a 8 godina kasnije, te 2014. godine nakon svih hobi aktivnosti prelazimo u ozbiljnu priču i registruje se obrt “Magic Touch” koji danas ima asortiman od oko 20 različitih proizvoda.

Kontakt

  • +387 (0) 63 522 876 
  • +387 (0) 63 522 876 
  • info@magictouch.ba

Lokacija

Designed by Armin Becic

Copyright Magic Touch 2018

Share this:

Like this:

Like Loading...
%d bloggers like this: