Izložba ručnih radova Slovenija

H.U. Nafaka je tako u Sloveniji predstavilo i dalo u prodajo ručne radove Melihe Klopić, Merhunise Durić, Razime Selimović i Mirsada Purića.  To je bilo prvo takvo predstavljanje, a sigurno nije zadnje. Članovi udruženja vide u prisustvu na takvim sajmovima priliko za sklapanje novih poslovnih veza i buduče suradnje sa drugim udruženjima iz dijaspore. Na sajmu su bila pored njih prisutna također udruženja iz Hrvatske, Švedske, Slovenije i Makedonije.

U sklopu Mreže NVO BIH Zajedno bile su prisutne i predstavnice Gračanićkog keranja i Udruženja žena Doboj istok. One su također predstavile svoje rukotvorine, kulturno baštino njihovog kraja. Sa područja USK bile su prisutne i žene Udruženja žena Svjetlost iz Vrnograče.

Cvetka Vereš, predsednica slovenačkog udruženja Pomozimo otvorenih srca, koja je bila i glavni organizator tog sajma rekla je, »da je ovakva suradnja i predstavljanje veoma važno za sama udruženja jer imaju na taj način priliko, da sretno i upoznajo druga udruženja, sklope poslovne veze i traže tržišta za daljnji rad. Nadam se, da su prisutni sklopili poslovne veze a mi čemo se truditi da i dalje prisustvujemo na takvim događajima.«

http://www.cazin.net/vijesti/clanak/h-u-nafaka-izlagalo-rucne-radove-na-medjunarodnom-sajmu-u-sloveniji

Za kraj riječ dvije o nama

O nama

Te davne 2006. krenula su naša kućna istraživanja sa ciljem da napravimo 100% prirodan kozmetički proizvod. Iste godine smo iz hobija napravili svoj prvi proizvod, a 8 godina kasnije, te 2014. godine nakon svih hobi aktivnosti prelazimo u ozbiljnu priču i registruje se obrt “Magic Touch” koji danas ima asortiman od oko 20 različitih proizvoda.

Kontakt

  • +387 (0) 63 522 876 
  • +387 (0) 63 522 876 
  • info@magictouch.ba

Lokacija

Designed by Armin Becic

Copyright Magic Touch 2018

Share this:

Like this:

Like Loading...
%d bloggers like this: